Bloc de receptes i cuina

Segons plats

,

Una recepta tradicional popularitzada per Carles Gaig. Un cop els proves… ja no te’ls pots treure del cap!

Read More
,

Quan acaba l’any tots tenim el costum de mirar enrere i valorar-lo. La veritat és que el 2016 ha estat un bon any per …

Read More
,

M’agrada la cuina hindú però no l’havia practicat mai a casa, per por a la dificultat de exacutar-la. Però després de fer un taller …

Read More
,

Si aquest any s’ha parlat especialment d’un plat italià aquest ha estat els espaguetis la carbonara. Fa uns mesos Barilla va fer un vídeo explicant …

Read More
,

Estic força enganxada al nou Cuines de TV3. El format fresc i amè que li han donat m’agrada molt, especialment per la manera d’explicar …

Read More
,

He estat esperant aquest Rebost Gourmet amb candaletes!! Estava planificat per Nadal ja que el llamàntol, el ingredient del RG d’enguany, és un marisc …

Read More
,

Arrenquem un nou Rebost Gourmet de nou amb un producte del nostre territori que mica en mica s’està recuperant: el pèsol negre del Berguedà, de …

Read More
,

Hi ha receptes clàssiques d’aquelles que mai fallen. Aquesta n’és una. I també és d’aquelles que cada casa fa a les seva manera. No …

Read More
,

Els que ens seguiu sabeu que quan fem el rebost gourmet no només ens agrada parlar de productes nous o exclusius (que també) sinó …

Read More
,

De nou, i a tocar de Nadal, un rebost gourmet d’aquells de luxe! Avui us presentem un producte molt excepcional. Per la seva història …

Read More
,

Seguim amb la tòfona! Mireu si n’és d’especial la Tuber Melanosporum, o tòfona negre d’hivern pels amics, que l’hem fet ingredient del Rebost Gourmet d’aquest mes. …

Read More
,

Dijous paella… ja ho sé, però què voleu que us digui, sempre he pensat que un bon arròs fa més de diumenge! Per gaudir-lo …

Read More
,

Arriba l’estiu i amb ell, mentre no arriben les esperades vacances, toca adaptar-se a una situació diferent. Els nens ja no van a escola …

Read More
,

En moltes ocasions us he explicat que el bloc m’ha portat moltes satisfaccions. Al marge d’aprendre moltíssim sobre gastronomia he conegut a grans persones, …

Read More
,

Ja us vaig explicar lo ídil·lica que va ser la sortida que ens va organitzar Bolets Petràs, no em repetiré (tot i que hi …

Read More
,

Per acabar l’àpat de cap d’any vaig optar per una recepta deliciosa que vem fer a la presentació del llibre “Les receptes de Semproniana” …

Read More
,

Avui en dia, i en el context de crisi que vivim, és d’agrair tenir receptes tot terreny que tant ens serveixin per fer un …

Read More
,

Aquest mes el repte de la recepta del 15 ens proposava preparar algun plat amb els reis de la tardor: els bolets! I tenint en …

Read More
,

Bolets Petràs són un referent en la venta de bolets a Catalunya. Des de l’espectacular parada que regenten al Mercat de la Boqueria des …

Read More
,

La convocatòria d’aquest mes dels Fogons de la Bordeta ens convidava a participar-hi fent una recepta on l’ingredient principal fos l’arròs! D’arrossos en podem …

Read More
,

Continuem amb el dinar de celebració de l’aniversari de l’Alba! ^^ Després d’un primer plat a base de tastets de peix (pastís de salmó …

Read More
,

Un dels plats que l’Ignasi ens va ensenyar a cuinar en el taller COMPRO i CUINO del Mercat de Manlleu va ser aquest plat …

Read More
,

M’encanta la nit de cap d’any! És una nit màgica, una nit de transició, de tancar una època per estrenar-ne una plena d’il·lusió i …

Read More
,

Què us sembla si comencem per un clàssic de la cuina grega? La Moussaka! Com us deia anteriorment la Moussaka pot tenir variacions depenent …

Read More
,

Fer el xai enfangat us haig de dir que va ser tota una odisea (em va tenir 2 dies sencers a la cuina)! Això …

Read More
,

Us presento una manera diferent de menjar un dels plats més clàssics de totes les cases (amb nens o sense!): els macarrons! Per cert, …

Read More
,

Inaugurem oficialment la maratoniana cursa de tallers de cuina per preparar el Nadal! Divendres el (mestre) David Lienas, de qui ja us he parlat …

Read More
,

Com de vegades ja he comentat, començar l’aventura d’un blog personal gastronòmic m’ha portat moltes satisfaccions, però sens dubte la més gran ha sigut …

Read More
,

Aquesta és d’aquelles receptes tan agraïdes que et porten poca feina i quedes com un rei! Això sí, t’ha d’agradar la soja i el …

Read More
,

Vet aquí una recepta fàcil, bona i resultona! De vegades quan no tenim temps, ni ganes de complicar-nos la vida a la cuina, especialment …

Read More
,

El meu germà s’ha convertit en un autèntic urbanita barceloní, això sí, continua sent un dels millors cuiners de la família! Autodidacte culinari a …

Read More
,

Aquest diumenge han vingut a dinar a casa els nostres amics de la Cuina Vermella, la Txell i el Kike!! De fet conèixer a …

Read More
,

Mamaaaaaa… tinc mal de panxaaa! Avui l’Alba tenia mal de panxa i durant tota la tarda m’ha demanat camamilles i arrosset! Que assenyada que …

Read More
,

Les festes de Nadal ens agraden molt a la família però la veritat és que quan les vius amb nens són especialment màgiques… Aquest …

Read More
,

Vet aquí un plat digne de dijous gras! Un plat per agafar forces per afrontar la setmana… Ingredients (per a quatre persones): 400 gr. …

Read More
,

De segon vem fer Cabrit rostit al forn. Quan hem de rostir peces mitjanes o grans, una manera per assegurar-nos de que el rostit …

Read More
,

Benvinguts/des de nou als diumenges de pizza! Diumenge al vespre és un moment en que s’acumula la feina: els nens a la banyera, la …

Read More
,

Vet aquí un plat polèmic a casa nostra! Al meu marit li encanta aquest plat, però als nens, carregats de prejudicis alimentaris, diuen que …

Read More
,

Aquesta recepta, a part de ser sanííííssiiima, és molt bona, lleugera i un festival de colors. També la podríem cuinar amb altres peixos com …

Read More
,

Aquest cap de setmana he gaudit de la cuina com feia setmanes no podia fer. O sigui que a part de la súper escudella, …

Read More
,

Per petició de la meva cosina Lourdes, i perquè ja tocava actualitzar el bloc d’una vegada, us adjunto una nova recepta. Pizza! Podem crear …

Read More
,

Com us comentava l’altre dia, vaig comprar-me el llibre de cuina “La cuina que no amoïna” de la Mireia Carbó. Havia sentit a parlar …

Read More

PASSWORD RESET

LOG IN