Bloc de receptes i cuina

,

Una versió ràpida i fàcil del popular Tiramisú

Read More
,

Fa unes setmanes el petit de la casa, l’Èric, va fer 5 anyets! Un any important on de nou “les primeres vegades” són protagonistes. Vaja, …

Read More
,

Ens agraden les tradicions i som uns romàntics empedreïts de continuar imaginant la castanyada (a aquestes alçades i amb aquesta climatologia), vora el foc i refugiant-nos del …

Read More
,

L’ingredient del rebost gourmet d’enguany és d’aquells que en realitat no li caldria recepta. De per sí és tan bo que d’entrada ja us …

Read More
,

Maduixes amb xocolata, una de les combinacions que més m’agraden! Estan fetes l’una per l’altra i una de les meves maneres preferides de preparar-les és …

Read More
,

El petit de casa ja té un any més! L’Èric ha fet 4 anys. Se sent un nen gran i està convençut que avui, …

Read More
,

Ja tocava una recepta dolceta i la veritat és que aquest ingredient del Rebost Gourmet que us presentem, ens ho ha posat molt fàcil. …

Read More
,

Ja no hi ha marxa enrere! De ple en els preparatius de Nadal! Els que em coneixeu sabeu que m’encanta! Pensar en els àpats, …

Read More
,

Amb un títol taaaaaan llarg us preguntareu quin deu ser el ingredient del rebost gourmet oi? xD Ja passa… però m’agrada fer cas als …

Read More
,

Lluny queda el record d’aquelles castanyades vora al foc, buscant la castanyera pel carrer per trobar el caliu de les brases, comprant la paperina …

Read More
,

Ja tornem a ser aquí amb una nova proposta del rebost gourmet!! Continuem descobrint nous productes que intentem aplicar-los de la millor manera a …

Read More
,

Una mica atípic aquest estiu… no trobeu? Ens hem passat l’agost amb rebequeta a Cantonigròs i a principis de setembre jersei i pantaló llarg …

Read More
,

Bona diada de Sant Jordi! Sabeu? Avui és un dels dies que més m’agraden de l’any! Dels meus preferits! M’encanta passejar enmig de parades …

Read More
,

L’escola bressol de l’Èric (el Bambi) té un sistema educatiu que m’encanta! M’encanta perquè segueixen un sistema d’aprenentatge vivencial en el que els nens …

Read More
,

Ja tenim el segon lliurament del Rebost Gourmet!! 😀 Si recordeu tracta d’una secció a tres bandes on us donarem a conèixer productes gourmets, …

Read More
,

Un any més, i que per molts anys, toca pensar un pastís d’aniversari ben original i a gust del protagonista! El Guillem ja té …

Read More
,

Recuperem una recepta que vem fer per un dia molt especial! 🙂 L’aniversari de l’Èric!!! Fa unes setmanes la Sandra i el Xavi ens van …

Read More
,

Aquesta és la meva aportació a Memòries d’una cuinera… del mes passat! Vaig tard…  ! Tot i així la comparteixo amb vosaltres perquè aquesta …

Read More
,

La entrada d’avui més que una recepta és una idea. Una idea que podeu aplicar en moltes altres fruites. I el més important! Si …

Read More
,

Aquesta és una d’aquelles receptes que tenia pendent de publicar des de setembre, però entre una cosa o altra no trobava el moment de …

Read More
,

Des de ben petits els nostres pares ens eduquen guiant-nos en el que és correcte, apropiat i ens convé. Però de vegades es passaven …

Read More
,

Ja fa un temps que us explicava que el programa CUINES de TV3 ens va proposar d’anar a fer una recepta en el espai …

Read More
,

I de celebració a celebració! Aquest dimarts el meu nebot Adrià va fer 20 anys!! I per celebrar una xifra tant rodona vem fer-li …

Read More
,

El passat cap de setmana vem visitar la Fira de la Cirera a Ceret! Sempre ens ha encantat creuar la frontera i per un …

Read More
,

Fa unes setmanes en el marc de la celebració del 30è. aniversari de la Cooperativa La Fageda vem assistir a la jornada de portes …

Read More
,

Per acabar l’àpat de celebració de l’aniversari de l’Alba vem fer unes postres lleugeres: Escuma de iogurt amb maduixes. La recepta és també del …

Read More
,

Aquest dissabte passat vem anar a dinar a casa de l’Antonella i en Josep Mª. L’Antonella és Napolitana d’orígen i te un bloc fantàstic …

Read More
,

Us penjo aquesta recepta tard, ho sé, però vaig fent al ritme que em permeten la canalla petita de casa! I de tota manera …

Read More
,

Aquest post és ben especial! L’Èric, el petit de casa, ja té 6 mesos!!! Aquest mig anyet ens ha passat volant!!! El canvi més …

Read More
,

La meva cosina Lourdes de The big mama’s (de qui ja us he parlat en alguna ocasió aquí i aquí), em va oferir la …

Read More
,

El segon Angry Birds cake de l’aniversari de l’Alba, com us deia, és pels amants de la mantega i la xocolata! La recepta del …

Read More
,

Som-hi! Comencem amb el primer Angry Birds Cake! Aquest és un bombonet de maduixa pels amants del dolç! Necessitarem… Ingredients: Pel Pa de pessic: …

Read More
,

Una nova aportació per fer amb els Petits mindudis: Polos monstruosos de xocolata! La veritat és que en aquesta ocasió estrenem unes poleres súper …

Read More
,

Aiiiii les cireres!! Que bones arriben a ser! Unes picotes ben gustoses i cruixents! Fresquetes, fresquetes amb la calor que arriba a fer! Aprofitem …

Read More
,

Si una cosa agraeixo de les vacances és el fet de tenir TEMPS. Temps per a un mateix, temps pels demés, temps per jugar, …

Read More
,

Mousse_maduixa.jpg En primer lloc disculpeu l’abandonament temporal que he tingut aquest darrer mes en el bloc, però hem tingut un mes bastant mogudet i no m’hi he pogut dedicar tot el que m’hauria agradat. … Aprofitant que ja trobem maduixes (bé, maduixots per ser exactes) per tot arreu, i que és una fruita que l’apassiona, vaig reconvertir les clàssiques maduixes amb nata per una mousse , a partir d’una recepta de la Mireia Carbó .

Read More
,

Avui us presento un pastís que ens té el cor robat! El Pastís de formatge i poma! Si teniu massa brisa refrigerada a la …

Read More
,

Una altra tradició que fa anys que portem a terme és la de portar el tortell de Reis al dinar que fem a casa …

Read More
,

Pel que fa el postre del sopar de Cap d’any, buscava algo més aviat minimalista i que sobretot no embafés massa després del tiberi …

Read More
,

Si us dic “a mi me’n donaven dos” què us bé al cap? Efectivament!! PETIT SUISSE!! Quin eslògan publicitari més poderós! De fet el …

Read More
,

El mes d’ocubre ha estat ple d’activitats per a nens, al voltant de la temàtica de la tardor, la castanyada i el “Halloween“. En …

Read More
,

Coneixeu l’Arale Norimaki? L’Arale és la protagonista d’una de les primeres sèries manga que es va emetre a TV3. Filla del mateix dibuixant de …

Read More
,

Aquí tenim segurament el postre més típic de Catalunya. Un símbol nacional de la gastronomia catalana! La crema catalana! Sempre ha estat un dels …

Read More
,

Continuem amb més dolços! Aquest cap de setmana, la Sara Maria del blog de cuina Delícies del rebost, ens va convidar a berenar per …

Read More
,

Sembla mentida com n’arriben a passar de ràpid els anys, quan veig créixer tant i tant ràpid els meus fills! Aquest diumenge en Guillem, …

Read More
,

Les vacances d’estiu ens permeten dedicar temps a tot allò que més ens agrada, o per aquelles coses que durant l’any no tenim temps …

Read More
,

En David Lienas, director de l’escola de cuina Bell·art de Barcelona, va oferir 3 places per a blocaires, per assistir al curs de cuina …

Read More
,

Últimament qualsevol excusa ens és bona per trobar-nos amb la família (sector Laboriada). Així doncs aquest cop ens vem convidar a passar el dia …

Read More
,

Josep Carner en un fragment del seu poema Les cireres ingènues, del llibre Els Fruits Saborosos, les anomena “les joies de l’estiu”. Hi estic …

Read More
,

Aquest diumenge han vingut a dinar a casa els nostres amics de la Cuina Vermella, la Txell i el Kike!! De fet conèixer a …

Read More
,

Ja fa 3 anys que vàrem instaurar la tradició familiar de fer una trobada de cosins de la família Labòria (la del meu marit): …

Read More
,

Fa temps que prediquem les bondats de la xocolata amb les companyes de feina. Segurament per sentir-nos millor quan ens polim una rajola sencera …

Read More
,

I per fi tenim la última, però súper mona, tamany familiar! Aquesta Mona la vaig fer tipus Sara, amb crema de mantega, ja que …

Read More
,

La segona Mona d’aquesta Pasqua és la Mona de gema. La recepta també ens la van ensenyar al taller de Mones de Pasqua que …

Read More
,

Sabeu que el mot Mona prové de la paraula d’origen àrab munna, que significa regal? Doncs així és, la Mona que regalem als nostres …

Read More
,

Us presento una recepta que ens servirà de base per a fer vàries preparacions de pastissos com la mona, la sara o el sacher, …

Read More
,

Aquesta és la recepta dels Muffins que la parella de la Cuina Vermella ens va oferir mentre preníem un cafè amb llet a la …

Read More
,

Aquest cap de setmana ha estat una FESTA! L’Alba, la meva filla gran, ha fet 10 anys ja! Com passa el temps! Al tenir …

Read More
,

Aquest diumenge vem fer un dinar de família per celebrar l’aniversari de la meva mare. A nosaltres ens va tocar portar algo de picar …

Read More
,

Aquest cap de setmana hem estat a la Vall d’en Bas a casa dels nostres cosins: la Núria, el Joan i els seus 4 …

Read More
,

Sembla que aquests últims posts van de dolços! Aquest vespre hem anat a sopar a casa d’uns amics i com a tradició instaurada de …

Read More
,

Benvinguts i benvingudes de nou a Cuinetes després del necessari espai de recuperació dietètica després de les festes! I quina recepta cuinarem? Una recepta …

Read More
,

Les mesures anti-crisi de la família ens han portat a convertir-nos en autèntics pastissers per un dia. Ens hem auto-fet el tortell de Reis! …

Read More
,

Ahir, dilluns festiu, vem tenir dos dels meus nebots tot el dia jugant per casa i vem fer un berenar ben festiu! Suïssos petitons! …

Read More
,

Les exquisides galetes Trias estan d’aniversari! Ni més ni menys que cent anys celebren! Per celebrar-ho han llençat una col·lecció de 3 llaunes diferents …

Read More
,

Ja ha arribat la castanyada! I farem, farem… panellets! Amb els nens ens agrada molt fer tallers de cuina, i també ens agrada molt …

Read More

PASSWORD RESET

LOG IN