Bloc de receptes i cuina

Culleretes decorades de xocolata

SHARE
, / 5709 5

El maig és un mes farcit de celebracions i amb un mateix protagonista: El nostre petit Èric que acumula en el mateix mes el dia del seu sant i el seu aniversari amb només 10 dies de diferència! Els que em coneixeu sabeu que m’agrada tant com m’atabala pensar en quines receptes prepararé per la festa que siguin originals, atractives i que sobretot li agradin al protagonista. Però reconec que tinc aquell punt de masoquisme que em fa queixar de la feinada però en realitat m’ho passo la mar de bé!

Avui us presento unes llaminadures molt fàcils de fer i que seran a taula per la festa de l’Èric! Com que es poden preparar amb anterioritat, si les conservem bé en un pot hermètic, vaig aprofitar per fer-les pel sant i així poder-les publicar a la meva col·laboració mensual a Menuts Girona.

cullera_xoco

Ja veureu que és molt fàcil de fer i que la podran fer els menuts mateixos amb la vostra ajuda. Es tracta d’unes culleretes decorades de xocolata. A part de fàcils són ben vistoses i ens poden servir per a festes infantils o fins i tot com a detallet pels companys d’escola!
Les possibilitats són infinites!

Nosaltres us presentem una cullera de xocolata blanca amb lacasitos de colors i una cullera de xocolata amb llet amb conguitos blancs. Com que aquestes les hem preparat amb l’Èric hem escollit aquesta decoració més fàcil de manipular. Però podríeu inventar-vos les que vulgueu! Amb confeti de sucre, boletes de xocolata de colors, confits, fruits secs, … imaginació al poder! 😉

cullera_xoco2

Anem a la recepta! Què necessitareu?

INGREDIENTS:

Per a unes 40 culleretes xocolateres (20 de xoco blanca i 20 de xoco amb llet)

  • 250 g. de cobertura de xocolata blanca (jo he utilitzat la de Nestlé postres)
  • 250 g. de cobertura de xocolata amb llet (jo he utilitzat la de Nestlé postres)
  • Lacasitos
  • Conguitos blancs
  • Tot el que vulguem per decorar (confeti de sucre, fruits secs, …)

ELABORACIÓ:

  1. Trossegem la xocolata blanca en un bol i la xocolata amb llet en un altre bol.
  2. Posem la xocolata a fondre o bé al bany Maria o bé al microones a una potència baixa i vigilant-la minut a minut fins que ens quedi fosa.
  3. Mesclem bé. Ens ha de quedar la xocolata ben desfeta.
  4. Preparem les culleretes que omplirem amb la xocolata. Poden ser de fusta o de plàstic, transparents o de colors! Al vostre gust!
  5. Amb l’ajuda d’una cullera emplenem les culleretes i ho deixem refredar una miqueta perquè la xocolata comenci a guanyar densitat.
  6. Passats uns minuts és el moment de posar amb molt de compte els lacasitos o els conguitos (o el que a vosaltres us agradi més) dins la cullereta.
  7. Ho deixem refredar perquè solidifiqui la xocolata i ja les tenim a punt!
  8. Repetirem el mateix procés amb les dues xocolates.

Ja veieu! Ben senzill de fer i queda la mar de maco i divertit! Els més petits podran participar! De fet el que els hi costarà més és esperar a que les culleretes es refredin. 😉

Bon profit petits Mindundis!!

5 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

PASSWORD RESET

LOG IN