Bloc de receptes i cuina

Blocaires, us apunteu? Compro i Cuino més dinar al Sambucus de Manlleu!

SHARE
, / 1406 7

30 de maig de 2012: Aquesta trobada ha estat cancel·lada. L’organitzarem de nou passades les vacances d’estiu, al curs vinent, a veure si té una acollida ben nombrosa! Gràcies als que heu mostrat interès en la trobada, us informarem de les properes activitats i us animem a visitar el Mercat de Manlleu i Sambucus.

Aquest post és una proposta per a blocaires, però si algún seguidor/a del bloc s’hi vol afegir estarem encantats d’acollir-vos-hi!! 😀

Colla, us explico! En alguna ocasió ja us he explicat les classes de COMPRO i CUINO que organiza el nou Mercat de Manlleu. Són unes classes fantàstiques on anem a comprar els ingredients amb el xef i després anem a classe a cuinar-ho! Us en vaig parlar quan vaig assistir al Compro i Cuino amb l’Ignasi Camps.

En aquesta mateixa entrada us vaig fer alguna pinzellada del restaurant que havia obert al mateix mercat, el SAMBUCUS, que té un gran projecte darrera. Doncs parlant amb el David Sanglas, el xef del SAMBUCUS, vem plantejar de fer un COMPRO i CUINO una mica més especial per a blocaires i després acabar dinant el que hem cuinat al restaurant.

A continuació us poso una mica d’història sobre SAMBUCUS i el planning de la trobada blocaire que serà el dissabte 9 de juny i el preu del dinar serà de 20 €.

Sambucus és una iniciativa social i empresarial que dóna oportunitats d’ocupació a persones amb dificultats per tal que puguin esdevenir autònomes i accedir al mercat de treball en igualtat de condicions. Porten a terme activitats a l’entorn de la terra, l’horta i la cuina; conreen, transformen, venen, expliquen, eduquen, cuinen i cooperen. Són una cooperativa de treball, els treballadors i les treballadores en són socis. Són del territori, pensen, treballen i cooperen per a la sostenibilitat dels projectes i de l’entorn.

Sambucus cuina de mercat és el restaurant del Mercat Municipal de Manlleu, una cuina moderna amb productes de proximitat i de temporada, que us asseguro que val molt la pena!!

Planning de la trobada:

10 h. Benvinguda i presentació.

¼ 11 a 1 h. Compro i cuino. El xef del restaurant Sambucus, David Sanglas, farà la compra al mercat acompanyat dels participants a la sessió. A continuació es farà la sessió de cuina a l’Aula Mercat.

2 h. Dinar! Menjarem al restaurant allò que haurem cuinat al matí.

I què dinarem??? EL MENÚ!!

Sopa de tomàquet i cireres amb tàrtar d’escamarlans.

Amanida de l’hort amb caneló de pèsol i mató i vinagreta d’escalunyes i pernil.

Bonítol llescat amb germinats de soja i sèsam i porro baby.

Iogurt d’ovella amb maduixes al pebre de Jamaica i vinagre balsàmic.

El restaurant Sambucus està a l’interior del mercat de Manlleu. A l’adreça c/ Pintor Guàrdia, 6. Manlleu.

A la pàgina de Facebook de Cuinetes també us mantindrem informats dels detalls de la trobada. I si teniu cap pregunta no dubteu de plantejar-nos-la!

Si voleu venir a la trobada em podeu deixar un comentari en aquest post o enviar-me un mail a cuinetes@bloks.cat i anirem fent llista! Ens veiem ben aviat!!! 😀

Fotografies: Mercat de Manlleu i Sambucus.

7 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

PASSWORD RESET

LOG IN