Bloc de receptes i cuina

Restaurant Rosal 34

SHARE
, / 2329 5

Al barri del Poble sec de Barcelona, concretament al carrer del Roser número 34 (un carrer transversal a l’avinguda del Paral·lel), hi podem trobar una petita joia de la restauració: El Rosal 34. Amb Rosal 34 descobrim un nou concepte d’anar de tapes. Són tapes amb molta classe ;-).

Allí ens hi vem reunir una bona colla d’amics blocaires per sopar-hi plegats. Ens vem deixar aconsellar sàviament pel Josep Àngel i la Susanna, del bloc Olleta de verdures que ja coneixien el restaurant. Vàrem compartir diverses especialitats de la casa, imprescindibles, realment delicioses.

Rosal34.jpg

A continuació us detallo els plats:

  1. Escopinyes al vapor amb fruita de la passió. Fresquíssimes!
  2. Vi, un Penedès boníssim anomenat Tayaimgut (també vem demanar un vi blanc del qual no en recordo el nom… sorry!)
  3. Un tàrtar de tonyina amb soja, mostassa antiga, ous de truita i fulls verds. Brutal!!
  4. Croquetes de ceps. Molt bones!
  5. Bunyols de formatge Idiazábal.
  6. Patates braves en escuma, crema d’all-i-oli i oli picant fumat. Molt curiós! Recomanació: barrejar l’oli picant fumat del final de la copa amb la resta d’escuma, pel bé del nostre pal·ladar!
  7. Flamet, sorbet de llimona-gengibre, iogurt i cacau.
  8. Petit fours.

Vem demanar altres postres com el coulant de xocolata i per acompanyar-los un magnífic descobriment! Un vi dolç de taronja anomenat PAR que marida molt bé amb xocolata.

Remirant la carta a la web ens hem quedat amb ganes de descobrir altres plats com el Saltejat de xipironets amb trompeta de la mort i ou escalfat, o el Mi-cuit artesà de foie gras amb melmelada de figues i anous, … està clar que hi haurem de tornar!!

Un dels plats que més em va agradar va ser el Tàrtar de tonyina amb soja, mostassa antiga, ous de truita i fulls verds, i casualment avui remirant antics programes del Cuines (de TV3) al 3 a la carta, he trobat com en Josep Nicolau, cuiner del Rosal 34, n’explicava la recepta!! Comparteixo amb vosaltres el vídeo a continuació!!

Resumint, vem estar tant a gust, amb tant bona companyia i el menjar era tant bo, que de ben segur que repetirem l’experiència, i espero que aviat ;-)!

5 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

PASSWORD RESET

LOG IN