Bloc de receptes i cuina

Arròs amb petxines

SHARE
, / 2219 6

Mamaaaaaa… tinc mal de panxaaa!

Avui l’Alba tenia mal de panxa i durant tota la tarda m’ha demanat camamilles i arrosset! Que assenyada que és la meva nena!

La recepta d’avui és molt suau però saborosa: Arròs amb petxines.
L’he trobada al bloc Gust per la cuina que he descobert recentment i us recomano perquè està farcida d’informacions i receptes molt interessants.

Ingredients (per a 4 persones):

  • 360 g d’arròs de gra rodó
  • 2 dents d’all
  • 3 tomàquets madurs
  • 1/2 pebrot vermell
  • 500 g de petxines (les meves eren rossellones)
  • Julivert
  • 1 fulla de llorer
  • 1 branqueta de farigola
  • Safrà
  • Sal, oli i aigua

IMG_0446.jpg

  1. En una cassola amb oli sofregim el pebrot tallat a dauets, l’all trinxat, la polpa dels tomàquets, el julivert i una mica de sal.
  2. Quan està ben cuit, hi afegim la fulla de llorer, la branqueta de farigola, el safrà i remenem.
  3. A continuació hi afegim les petxines que haurem netejat amb aigua freda i sal, l’arròs i l’aigua bullent, remanant-ho uns instants fins que arrenca el bull (a foc mitjà).
  4. Ho deixem coure uns 15 minuts, rectificant de sal (si cal) al final de la cocció.
  5. Retirem la branqueta de farigola i la fulla de llorer abans de servir-ho.

L’Alba, tot i el mal de panxa, ha repetit! Bona senyal… 😉

6 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

PASSWORD RESET

LOG IN