Bloc de receptes i cuina

Restaurant Àtica (El Miquel ja té els 30!!)

SHARE
, / 3460 15

El Miquel ja té els 30!! Ja era hora!! Al ser el petit de la família i els amics, sempre anava recordant-nos que nosaltres ja érem grans però que ell encara en tenia 20 i pico. S’apropava més a l’edat de les meves nebodes grans que no pas a la mitjana d’edat dels germans, cosins i amics… però això per fi s’ha acabat!! Ja és del club súper 3!!!

Per començar a celebrar-ho vem anar a sopar al Restaurant Àtica de Barcelona. Ens l’havien recomanat per activa i per passiva, i per diferents canals. En podeu trobar altres cròniques en els blogs dels amics Olleta de verdures i també a Delícies del rebost.

Imagen 1.png

Les expectatives creades, doncs, eren importants però hem de dir que no ens va decebre gens ni mica!

El petit restaurant situat al barri de Sants de Barcelona, no té pretensions pel que fa al disseny del local, però el menjar que hi serveixen és de molta qualitat, així com la presentació dels seus plats.

Com que ja anàvem força informats vem demanar un menú degustació i un risotto de bolets, que van acabar sent comunitaris.

àtica1.jpg

El menú degustació està compost per dues mitges racions de primer, dues mitges racions de segon i dos postres. Per tant de primer plat ens van portar Rostit de carxofes amb botifarra negre i cansalada (quina salseta més bona!), la seva ja emblemàtica Coca de sardines marinades, cabell d’àngel i festucs. De segon Bacallà amb crema de pèsols i oli de taronja i Galta de vedella amb puré de patates (molt gustosa, melosa i tendra).

àtica2.jpg

El Risotto de bolets era boníssim, molt cremós i gustós!

Els postres van ser un Pastisset de fruits vermells acompanyat de crema de galetes Chiquilin (descumunal!) i pa amb xocolata, oli i sal gruixuda.

La vetllada va ser molt agradable, el local tranquil i l’amabilitat de la jove parella que porta el restaurant, ens van fer sentir com a casa. Entre plat i plat anàvem xafardejant la col·lecció de llibres de cuina que tenen exposats en un racó del restaurant i a l’abast del clients.

Sens dubte és molt destacable la relació qualitat-preu que trobem a l’Àtica. Tot el sopar ens va costar 37,5 €. Cal tenir en compte que no vem demanar vins, vem veure aigua fresca, però tot i així el preu ens va semblar un regal!

Imagen 2.png El Restaurant Àtica el podeu trobar a:

c/ Galileu, 159 (sota l’Avda. Madrid) de Barcelona.

Tel: 93 490 65 35

Horari: De dimarts a dissabte de 13:30-16 h i de 20:30-23 h.

15 Comments

  • gemma ha dit:

    Felicitats pels 30!!!!
    Amb tantes bones recomanacions, serà qüestió de fer una visita a l’Àtica…
    La crema de galetes chiquilin sona brutal je je je…

  • Sara Maria ha dit:

    Felicitats!!! Mmmm… Aquesta crema de chiquilins… Haurem de tornar-hi!! Hehehehehe…

  • Mercè ha dit:

    Per molts anys!!! Ben fet, celebrar-ho com cal en un bon restaurant!!
    Petons!

  • Hola amics! Ostres us vaig deixar un missatge ja fa dies en aquest post i no es deuria penjar, quin greu… Torno a repetir, doncs: Miquel per molts anys, que els trenta et siguin genials. Quines ganes d’anar a l’Àtica, i poder gaudir d’un àpat com aquest. Un petó.

  • nuni ha dit:

    Gemma, la crema chiquilin realment boníssima! i el pastisset de fruits vermells estava cobert per pols de chiquilin també. El gustet m’era tan familiar que va ser inevitable preguntar! I eren Chiquilins!

    Sara Maria, moltes gràcies per la vostra recomanació, realment és un lloc per tornar-hi!

    Mercè, el restaurant va ser l’inici de les celebracions! Després van venir una festa sorpresa i un berenar amb la família. Va ser un aniversari llaaaarg! Però 30 anys no es fan cada dia.

    Vermells, gràcies per les felicitacions!! El Miquel ja té càmera de fotos noves i està més content que un gínjol!! Gràcies per la vostra ajuda!

    Una abraçada a tots i totes!!

  • illetapitita ha dit:

    Benvingut al club super3!
    Ho vas celebrar amb un bon regust de boca!

    • nuni ha dit:

      I taaant no hi ha res com celebrar les grans ocasions entaulats i seduïts per les millors menges!! I per fi ja és del Club súper 3!!! Benvinguts al Club!!!

  • massitet ha dit:

    Ep, Miquel, felicitats!
    I felicitats a tots dos per haver sopar a l’Àtica! jejejeje
    Per cert, estic amb Sara Maria: hi hem de tornar, que la crema de xiquilins no la coneixem! Algú més s’apunta???
    jajajajaj

    Salut!

  • Miquel Labòria ha dit:

    Moltes gràcies a tots per les felicitacions!

    La veritat és que va ser una vetllada molt agradable, un bon àpat i la millor companyia!

  • Mar ha dit:

    30 anys! Quien los pillara! Me n’alegro molt que ho passesssiu tan rebé, i per molts anys!

  • nuni ha dit:

    Hola gastroesfèrics!!
    Quina bona descoberta l’Àtica! Gràcies a vosaltres per descobrir-lo!
    El Miquel no deixa de ser un nen, ja ho se ja! Però almenys ja ha inaugurat el 3!
    A veure quan tornem a l’Àtica tots plegats! Clar que ens hauran de tancar el restaurant només per nosaltres!
    Una abraçada guapos!

  • Jorge ha dit:

    Acabo de encontrar tú blog. Està molt bé!!!
    Y me apunto esta recomendación.

    Un saludo
    Jorge
    http://pocohecho.wordpress.com/

    • nuni ha dit:

      Hola Jorge!
      Acabo de visitar el teu blog, està molt bé!!!! Et seguiré visitant.
      Moltes gràcies per la teva visita i fins ben aviat!

  • […] Ara us expliquem el perquè: Fa temps vàrem fer una crònica d’un restaurant anomenat Àtica a Barcelona recomanat per uns amics blocaires de la gastroesfera. En una trobada posterior amb els […]

  • […] que en llegiu el post complertíssim que han fet d’aquesta trobada), en aquesta ocasió al Restaurant Àtica del qual ja us en he parlat en alguna ocasió. Ens vàrem reunir, 25 blocs i per primera vegada […]

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

PASSWORD RESET

LOG IN