Bloc de receptes i cuina

Mousse de cigaló de Baileys

SHARE
, / 2129 6

Sembla que aquests últims posts van de dolços!

Aquest vespre hem anat a sopar a casa d’uns amics i com a tradició instaurada de ja fa temps, hem portat les postres.

Cada vegada ens quedem fins a les tantes, entre el sopar, el cafè, les copes, la sobretaula… o sigui que aquesta vegada hem portat unes postres que ja porten incorporades el cafè i la copa: Mousse de cigaló de Baileys. La recepta és de la Mireia Carbó, per tant ja sabeu… fàcil de fer i èxit assegurat!! 😀

IMG_8316.JPG

Ingredients:

  • 500 ml de nata per muntar (35% de matèria grassa)
  • 125 g de sucre
  • 125 ml de cafè fort
  • 3 fulls de gelatina neutre
  • 83 ml de Baileys
  1. Posem en remull els fulls de gelatina en aigua freda, uns minuts, fins que s’estovin.
  2. Un cop estovats els incorporem en un bol amb el cafè ben calent perquè es desfacin bé. També hi incorporem el sucre, el Baileys i ho remenem bé. A continuació ho deixem refredar a temperatura ambient.
  3. Mentre es refreda, muntem la nata (amb més freda sigui, millor).
  4. Quan la mescla de cafè ja sigui freda, hi incorporem la nata muntada, amb compte, remenant de baix cap a dalt fins que ens quedi una mescla homogènia.
  5. Ho servim en gots de vidre transparents, o copes, i ho deixem refredar unes dues hores a la nevera.
  6. Opcionalment podem decorar les copes de mousse. Jo en aquesta ocasió hi he afegit al damunt virutes de xocolata blanca.

La vetllada, com sempre quan estàs en bona companyia, va ser inoblidable!

I el postre … Boníssim!!

6 Comments

  • Com molen els sopars amb amics, les sobretaules i l’alegria! Aquestes postres que has elaborat Nuni, les trobo genials. Les postres presentades amb vidre les trobo molt originals perquè llueixen i fan festa!
    Ens l’apuntem! petons

  • Miquel Labòria ha dit:

    Realment un postre deliciós, suau i de bon menjar! 😉

  • Gemma ha dit:

    Je je je, postres cafè i copa tot en un! Fantàstic!
    Ha de ser boníssim, tinc un cosí fan dels whiskys i ara mateix li passo la recepta 😉

  • illetapitita ha dit:

    Ostres tinc una amiga que li encanta el baileys, o sigui que quan vingui per casa li faré!
    Bona!

    • nuni ha dit:

      Eiii!! Benvinguda a Cuinetes!!
      La veritat és que jo la vaig fer perquè en general, a tots els que vem sopar els hi agrada el Baileys. Però jo que no en sóc una entusiasta també em va agradar molt la combinació de cafè, nata i Baileys.
      Una abraçada i fins aviat!

  • nuni ha dit:

    Vermells, sí que molen els sopars amb amics!! I més si són com els que ens van convidar a sopar que són uns solets!

    Miquel, eiii que el vaig fer pensant en tu que ets un fan del Baileys!

    Gemma, realment va quedar molt bo, però al mateix temps molt suau. A mi no m’entusiasme el Baileys i en canvi em va agradar molt!

    Una abraçada!!!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

PASSWORD RESET

LOG IN