Bloc de receptes i cuina

Creps de pernil dolç i emmental

SHARE
, / 2697 1

Malgrat sempre hem sentit dir els nostres pares: “Nens!! Amb el menjar no s’hi juga!! “, he de dir que… QUE DIVERTIT ÉS JUGAR AMB EL MENJAR!!!

Divendres el vespre vem deixar triar als nens què volien sopar i per votació unànime van guanyar les creps!

Per fer-los participar i jugar, en plats a part, hi podem posar enciam, tomàquets, rodanxes de pastanaga… i un cop tenen el crep a taula que s’entretinguin a decorar-lo al seu gust. Després, sols faltarà amanir-ho i llestos!

IMG_7617.JPG

Ingredients per als creps:

  • 125 gr. de farina
  • 2 ous
  • 150 ml. de llet
  • 60 gr. de mantega

Per el farcit:

  • Pernil dolç
  • Formatge emmental
  • Sal, orenga…
  1. Barregem la farina, els ous i la llet amb la batedora elèctrica i els deixem reposar a la nevera durant mitja horeta.
  2. En una paella, fonem una mica de mantega, que escamparem perquè no s’enganxin les creps.
  3. Després posem un cullerot petit de massa de crep a la paella i l’escampem bé per tota la superfície.
  4. Coem la massa fins que les vores es torrin lleugerament i la tombem per coure-la de l’altra banda.
  5. Aleshores posem una llenca de pernil dolç al centre de la creps, el formatge emmental, un polsim de sal i orenga.
  6. La pleguem com un sobre i la servim en el plat.
  7. Aleshores deixem que els nens decorin el plat al seu gust i en acabat l’amanim.

De Creps, com les pizzes, ens en podem inventar els que vulguem. Dolços, salats… tots us sortiran la mar de bons!


One Comment

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

PASSWORD RESET

LOG IN