Bloc de receptes i cuina

Petits Suïssos festius

SHARE
, / 1368 3

Ahir, dilluns festiu, vem tenir dos dels meus nebots tot el dia jugant per casa i vem fer un berenar ben festiu! Suïssos petitons!

IMG_7598.JPG

Feia temps que no em menjava un suïs (encara que sigui mini), i què carai que un dia és un dia. I el fet que un dilluns sigui festiu ja és prou motiu per celebrar-ho!

Ingredients (per a 6 mini suïssos):

  • 100 gr. de xocolata en pols “Las Comas
  • 500 ml. de llet
  • Nata muntada ensucrada
  • Fideus de sucre de colors (per decorar)
  1. Diluïm la xocolata en pols amb la llet tèbia que haurem escalfat en un cassó.
  2. Posem el cassó a foc lent i anem remenant contínuament durant 5 minuts (veurem com va espessint la xocolata).
  3. Retirem del foc i ho servim en gotets petits.
  4. Hi afegim la nata muntada pel damunt.
  5. Espolvoregem amb els fideus de sucre de colors per decorar-los.

Els podeu acompanyar d’ensaïmades, croissants, melindros…

Nosaltres no hi vem afegir sucre (el preparat ja en porta) però si us agrada més dolça n’hi podeu afegir.

Un caprici calòric, però un dia és un dia!


3 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

PASSWORD RESET

LOG IN