Bloc de receptes i cuina

Mil fulls de tomàquet, mozzarella i salmó

SHARE
, / 2285 1

Avui han vingut a dinar uns bons amics a casa, per tant hem preparat un menú ben festiu. Com que el segon plat era fortet hem fet uns entrants lleugers.

Menú del dia: Mil fulls de tomàquet, mozzarella i salmó, de primer, i Cabrit rostit, de segon.

Però anem a pams… primer hem fet un bon aperitiu típic a base de tacs de formatge manxego, de pernil, fuet i olives. Regadet amb Martini i trina de taronja per l’abstèmia!

Anem a la recepta dels mil fulls de tomàquet…

IMG_7562.JPG

Ingredients:

  • Tomàquets verds
  • Mozzarella Danesa
  • Salmó fumat
  • Rúcula (o canonges, o …)
  • Alfàbrega fresca
  • Oli, sal i glaça vinagre de Mòdena
  1. Tallem el tomàquet a làmines molt primetes (tant primetes com puguem).
  2. Tallem la mozzarella Danesa a talls primets.
  3. Intercalem en un plat capes de tomàquet amb capes de mozzarella i les anem regant amb unes gotes d’oli verge.
  4. Damunt hi posem un tall de salmó fumat.
  5. Al voltant hi posarem rúcula o l’enciam que hi preferiu.
  6. Ho reguem amb un oli que haurem fet batent oli i alfàbrega fresca.
  7. Afegim sal maldon i amanim la rúcula amb un fil de glaça de vinagre de Mòdena.

És un entrant molt lleuger i una manera original de presentar una amanida.

Demà us explico el cabrit rostit!

Amb aquesta recepta participo al Concurs Monsalmó 🙂

One Comment

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

PASSWORD RESET

LOG IN