Bloc de receptes i cuina

Tagliatelle al Pesto

SHARE
, / 1226 1

Vet aquí un plat senzill, ràpid de fer i ben bo!

IMG_7542.JPG

Ingredients:

  • Tagliatelle (pasta fresca)
  • Alfàbrega fresca
  • 2 dents d’all
  • Pinyons
  • 120 ml. d’oli d’oliva
  • 120 gr. de formatge parmesà ratllat
  1. Coem la pasta fresca en aigua salada bullint, el temps que ens indiqui el fabricant. Un cop cuita l’escorrem en un colador i la posem en un bol.
  2. Triturem les dents d’all, els pinyons i les fulles d’alfàbrega fresca, fins a aconseguir una mescla homogènia.
  3. Afegim a la preparació 60 ml. d’oli i ho batem. Anem afegint la resta d’oli poc a poc mentre ho batem.
  4. Afegim el formatge a la salsa tot remanant-ho fins que quedi ben incorporat.
  5. Afegim la salsa a la pasta cuita i calenta. Llestos!

Que aprofiti 😉 !!!


One Comment

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

PASSWORD RESET

LOG IN