Bloc de receptes i cuina

Pizza carbonara

SHARE
, / 1353 3

Benvinguts/des de nou als diumenges de pizza!

Diumenge al vespre és un moment en que s’acumula la feina: els nens a la banyera, la rentadora amb les bates i els xandalls d’escola, planxar la roba…

O sigui que no disposem de gaire estona per fer guisats o plats que requereixen força estona de dedicació i/o de cocció.

Per tant, pizza al canto!

IMG_7537.JPG

Ingredients:

  • Massa de pizza refrigerada Buitoni
  • Tomàquet natural
  • Ceba confitada
  • Mozzarella ratllada
  • Rulo de formatge de cabra
  • Bacó (panxeta)
  • 2 ous
  • Orenga

Com ja vem dir en la recepta de Pizza als 6 formatges, el secret d’una bona pizza està en respectar els diferents temps de cocció, dels ingredients que hi posem.

1. Estirem la massa de la pizza, amb el mateix paper vegetal que ja porta, sobre una plata de forn.

2. Escampem una capa fina de ceba confitada per sobre.

3. A continuació escampem el tomàquet natural ratllat per sobre la massa i una base de mozzarella ratllada.

4. Tot seguit ho enfornem a la part baixa del forn, a 220ºC, amb el forn encès a dalt, a baix i amb ventilador (si en teniu, sinó sense 😉 ).

5. A mitja cocció hi afegim les llenques de bacó i el rulo de formatge de cabra ratllat pel damunt.

6. Trenquem, amb compte, dos ous damunt la pizza, els salem i ho enfornem de nou durant uns 5 minuts.

7. Ho retirem del forn, espolvoregem amb orenga pel damunt i llesta!

Si volem que els ous no quedin quallats del tot, cal controlar el temps de cocció i afegir-los just uns 5 minuts abans d’acabar-la.

Bon profit!!!

3 Comments

  • Eiiii, les pizzes endiumenjades, les millors del món. De fet, és l’únic fet positiu del diumenge al vespre, et consola de la dura realitat de l’endemà.
    petons.

  • Iris ha dit:

    Sí, és una molt bona idea això de la pizza dels diumenges. Crec que t’ho copiaré!

  • nuni ha dit:

    És de les millors coses del diumenge al vespre! La pizza és un plat súper versàtil, et pots inventar les que vulguis!!
    A part de la pizza també tenim els diumenges de vikinis, els de pa amb tomàquet amb embotit i formatges, els de crêpes…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

PASSWORD RESET

LOG IN