Bloc de receptes i cuina

Closques a la marinera

SHARE
, / 3254 1

Hi ha plats que duren pocs minuts quan els serveixo a taula… aquest n’és un!

O sigui que dissabte el matí, agafo el carro i cap al mercat hi falta gent! Després de fer una bona cua a la peixateria vaig carregar amb tota mena de closques: escopinyes, cloïsses, musclos i navalles. Les navalles van servir per fer l’aperitiu. Les vem fer a la planxa amb all i julivert picat. La resta de closques van servir per fer el plat que us explicaré avui.

IMG_7335.JPG

Ingredients:

  • Closques (musclos, cloïsses, escopinyes, tallarines…).
  • 1 ceba tendra.
  • 1 pebrot verd.
  • 1 dent d’all.
  • 200 gr. tomàquet natural ratllat.
  • Oli.
  • Vi blanc.
  • Llorer, pebre vermell, pebre negre, sal, sucre, julivert.
  1. Fregim en un raig d’oli, aromatitzat amb una fulla de llorer, una ceba tendra gran i un pebrot verd picadets.
  2. Quan està enrossit afegim una dent d’all trinxada i una mica de pebre vermell mòlt.
  3. Afegim mig got de vi blanc.
  4. Quan el vi s’ha evaporat afegim el tomàquet ratllat, sal, pebre negre i una culleradeta de sucre.
  5. Quan el tomàquet està cuit i ja ha reduït, afegim les closques a la cassola, remenem i tapem.
  6. Quan les closques ja s’han obert, espolvorejem amb julivert picat pel damunt i ja ho podem servir.

One Comment

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

PASSWORD RESET

LOG IN